Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

't Keteltje
Dorpstraat 56
7361 AW BEEKBERGEN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 18.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

9 MEI HEMELVAARTSDAG GESLOTEN

't Keteltje úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

High Wine met Les 4 Pierres wijnen!

Pierres betekent: edelstenen. Voordat de edelstenen zo mooi schitteren, moeten ze eerst nog bewerkt worden door de edelsmid. Een groot precisiewerk. Dit werk staat symbool voor het werk van de wijnmaker van Les 4 Pierres wijnen, die ook met grote precisie van de geoogste druiven deze prachtige wijnen maakt.

Les 4 pierres High Wine afbeelding

High Wine; mooie wijnen met passende hapjes
Een High Wine is eigenlijk een alcoholische versie van de High Tea. De thee wordt vervangen door wijn en de zoete hapjes worden vervangen door, vooral, hartige hapjes.

Naast de alcoholische versie is het bij een High Wine belangrijk dat de hapjes passen bij de wijnen die worden geschonken. De juiste hapjes met deze mooie wijnen maken de High Wine compleet!

Pinot Grigio | Les 4 Pierres
Het voordeel van de Pinot Grigio is dat het naast een heerlijke droge witte wijn ook een wijn is die bij haast elk gerecht past. Denk aan stukjes stokbrood met verse zalm met citroensaus en dille. Of gerolde wraphapjes carpaccio met een dun laagje truffelmayonaise, geraspte Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola.

Sauvignon Blanc | Les 4 Pierres
De Sauvignon Blanc is ook een droge wijn, maar dan fruitig. Deze wijn is goed te combineren met wat lichte gerechtjes of een heerlijk vegetarisch hapje. Denk aan mini loempia's met mihoen, wortel en champignons met frisse gember!

Cabernet Sauvignon | Les 4 Pierres
De Cabernet Sauvignon is een rode wijn welke past bij wat meer traditionele gerechten, kaas, frisse salades, pasta's of gegrild rood vlees!

Helemaal geen zoete hapjes bij een High Wine?
Dit kan zeker wel! Denk aan Carrot Cake bij de Pinot Grigio of bonbons bij de Cabernet Sauvignon.

Geniet en eet smakelijk!

« Terug