Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

't Keteltje
Dorpstraat 56
7361 AW BEEKBERGEN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 18.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

't Keteltje úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Houd het vakantiegevoel nog even vast met een kaas- en wijnavond!

Wijn-spijs: Rijpe kazen met een goed glas Ventisquero Yelcho Cabernet Sauvignon uit Chili!

Vakantiegevoel voorbij? Zeker niet!
De vakantie kan misschien voorbij zijn maar het vakantiegevoel kunt u thuis ook gewoon doorvoeren hoor. Geniet samen in uw tuin of op uw balkon nog even lekker door. Maak het gezellig en voeg daar wat druiven, een goede wijn en wat stevige kazen aan toe en creëer zo nog lange mooie avonden die u een vakantiegevoel geven. Kaarsjes aan, een gezellig vuurtje erbij en geniet!

Maar met welke wijn doet u dit nu het beste en welke soorten kaas?

Wij stellen u voor aan de Ventisquero Yelcho Cabernet Sauvignon wijn!
Een echte Chileense wijn waar op een milieuvriendelijke manier gewerkt wordt, door onder andere het watergebruik sterk te beperken, CO2 uitstoot van het transport te compenseren en de natuurlijke omgeving bij nieuwe aanplant zoveel mogelijk in tact te laten. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een certificering door "Sustainable wine of Chile" voor alle wijngaarden. Ventisquero is het eerste Chileense wijnhuis wat daarin geslaagd is.

kaas - wijnavond - Ventisquero Cabernet Sauvignon - uw topSlijter

De wijn heeft een hele mooie balans tussen fruit en houtgebruik en heeft een lange afdronk en wordt geproduceerd met eigen druiven.

Soort wijn: Cabernet Sauvignon is een stevige wijn met veel tannines en is bij uitstek de ideale wijn bij een stevige bite. Een gewaagde maar zeer verrassende wijn-spijs combinatie is een Cabernet Sauvignon met een kaasplankje.

Boodschappenlijst:

Schenktip: Schenk de Ventisquero Yelcho Cabernet Sauvignon wijn in een groot wijnglas of decanteer vooraf zodat er meer zuurstof bij kan komen. De smaak van deze wat stroevere wijn zal beter tot zijn recht komen wanneer hij goed in contact komt met zuurstof.

Salud!

 

« Terug