Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

't Keteltje
Dorpstraat 56
7361 AW BEEKBERGEN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 18.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

't Keteltje úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

wij bezorgen alleen in Beekbergen

buiten Beekbergen kunt u de bestellingen alleen afhalen in de winkel

Exclusief topSlijter
Aanbieding

DELAFORCE Tawny Port 10y

(0,0 / 5)
DELAFORCE Tawny Port 10y
Gemaakt door een familiebedrijf Port House hoog boven de Douro-vallei. Delaforce His Eminences Choice 10 jaar oude tawny is gerijpt in de kelders in Villa di Gaia. Mellow van de eikenveroudering en rijk en toch elegant. Drink met sterke kaas, noten of chocolade.

De Delaforces zijn een oude familie van Hugenoten afkomst die haar geschiedenis meer dan 700 jaar kan volgen. Hun betrokkenheid bij de havenactiviteiten dateert van 1834 toen John Fleurriet Delaforce naar Porto kwam om namens haar partners het nieuwe bedrijf van Martinez Gassiot op te richten. In 1868 stichtte zijn zoon George Henry Delaforce zijn eigen bedrijf, het House of Delaforce.

In de jaren die volgden, werd Delaforce snel gevestigd als een van de toonaangevende port-wijnbedrijven die zijn verkopen ontwikkelden in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Ierland, Rusland en de Scandinavische landen, evenals in Portugal zelf. Tussen 1894 en 1906 werd het bedrijf onderscheiden met een warrant als leverancier van portwijn aan het Portugese koningshuis.

In de loop der jaren heeft Delaforce een reputatie opgebouwd vanwege zijn uitstekende meng- en verouderingsvaardigheden die tot uiting komen in de beroemde oude tawny-poorten van het bedrijf, His Eminence's Choice en Curious & Ancient. Beide merken zijn oorspronkelijk gemaakt in de jaren 1930. Vandaag de dag is Delaforce eigendom van en wordt gerund door Real Companhia Velha, die meer dan 250 jaar bestaat en ononderbroken actief is in de Port Wine Trade.

Bijna elke havenstijl is vertegenwoordigd in het Delaforce-assortiment wijnen dat over de hele wereld wordt verkocht. De onderscheidende productenportfolio blijft het bedrijf zijn erkenning als de meester van de havenmengeling verdienen.
€ 21,25
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Portugal
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
20% vol
Soort port
Tawny
Kleur
Rood
Geur
De geur van gebrande amandelen en noten met tonen van vijgen.
Smaak
Tawny port met een volle, aanhoudend zoete smaak.
Afdronk
Een lange afdronk met een lange aanhoudende zoete smaak.
Wijn-spijs
Licht gekoeld is het de ideale keuze als aperitief met hapjes zoals sterke kazen en paté. De fluweelzachte textuur en unieke aroma's onderscheiden zich opmerkelijk bij hoofdgerechten met gedroogd fruit. Onweerstaanbaar bij foie gras. Prachtige keuze voor gebruik met een groot aantal heerlijke desserten met caramel, brownie, chocolade of pistache. Ook lekker bij crostini met geitenkaas.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review